Stari Merkator, Beograd  |  tel: 011/267.31.92  |  mob: 064/387.222.4  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram
Energetska psihologija UPIS JE U TOKU

Energetska psihologija UPIS JE U TOKU


Pozivamo vas u novi ciklus školovanja za praktičara Energetske psihologije, a za rani upis na studije Energetske psihologije ostvarujete 20% popusta kao i fenomenalne bonuse!

Edukacija iz Energetske psihologije počinje 19.09. studiranje je online, a za sve prijave i upis do 01.09. imamo posebna iznenađenja, poklone i podršku!

Suština rada u Energetskoj psihologiji nije na tome kada i kako je problem nastao i koliko je trajao, već koliko i gde je on doveo do poremećaja našeg energetskog sistema. Cilj tehnika Energetske psihologije jeste da se um poveže sa telom, pri čemu se polazi od pretpostavke da je najinteligentniji deo našeg postojanja, našeg uma, zapravo naše telo.

Ovo je ZA vas ako ste spremni da naučite kako da:

  1. Energija radi za vas.
  2. Svoje razumevanje da je sve energija podignete na novi, praktičan, iskustveni, transformativni nivo kroz rad sa ljudskim energetskim matriksom - čakrama, meridijanima i biopoljem.
  3. Napravite brzu, duboku i trajnu promenu kod sebe i svojih klijenata.
  4. Prestanete da budete dostupni za niske vibracije, sumnju, samosabotaže i otvorite se ZA život u punini, za svoj sledeći nivo, za život u kome se pitate šta sledeće mogu da iskreiram, umesto šta mogu da izbegnem.
  5. Radite sa sobom, sa svojim kolegama, sa svojim mentorima, asistentima i da primite najbolju podršku za vas, da pitate, da kokreirate i da date podršku na pravi način.
  6. Kreirate svoju životnu transformaciju, preuzmete energetsku odgovornost za sve što želite, stvorite novo normalno, nove prilike i kreirate svoju jedinstvenu praksu zasnovanu na najnovijim tehnikama Energetske Psihologije.

 

Za prijave i više informacija kliknite ovde.

Kontakt: 011. 267.31.92, 060.767.3192, 064.387.222.4 ili info@energetskipsiholog.org