Stari Merkator, Beograd  |  tel: 011/267.31.92  |  mob: 064/387.222.4  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Full Moon Project - Usklađenost

Datum: 12.11.2019   |   Lokacija: Hotel Tulip Inn - Putnik, Novi Beograd   |   Vreme: 19:00 - 20:30Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik.

Svaki Pun Mesec je vreme kada se naša svest otvara polju vizije koje boravi u budućnosti. Ta vizija je inteligencija koja u sebi ne sadrži nikakvu Senku, jer kada je Mesec potpuno pun, energija dobija priliku da bude usklađena sa emocijama u potpunoj lakoći. Ovo polje bez Senke, punina Meseca, punina svesti i energije koja mogu da se potpuno lagano usklade je ključna tema ovog Punog Meseca – čija je tema “Usklađenost”.

Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo. Da li smo u stanju da promenimo svoju prošlost zarad jedne čiste, lagane vizije koja negde postoji? Da li smo u stanju da svoju budućnost uvedemo u svoju prošlost i da svojom budućnošću ispišemo svoju prošlost koja boravi u našoj energiji? Kao što je budućnost ispisana svetlim slovima naše vizije i svrhe, tako je prošlost ispisana energijom koju nosimo. One su usklađene onda kada borave u lakoći, kada je energija potpuno lagana da može da nosi viziju koja se otvara u polju Punog Meseca. Zato je tema ovog punog Meseca Usklađenost.

Na ovoj radionici ćemo:

1. Raditi tehnike Energetske psihologije, meridijansko tapkanje za usklađivanje svoje vibracije sa svojim željama

2. Raditi sa prirodom anđela Aladiaha čija je glavna funkcija da spoji nešto što je novo, što je velika potreba našeg Duha sa sećanjima koja su strukturisana u našoj Duši. Tako kreiramo usklađenost sa željama svoje Duše. 

3. Istraživati više o snovima koji su duboki, koji se prenose transgeneracijski i koji su bili toliko značajni, ali i jako veliki za naše pretke da se nikada nisu usudili da se otisnu na put ka ovim željama svoje Duše. I kako sada mi možemo da razapnemo jedra naše vizije, sa egzaktnim sekstilom Marsa u Vagi i Jupitera u Strelcu, i zaplovimo ka zemlji svojih snova!

Više o radionici:

U trenutku Punog Meseca, Saturn, Pluton i Južni čvor se nalaze u istom znaku,  dok Saturn pravi sekstil sa Neptunom i Lilith, na ovaj način govoreći o snovima koji su toliko duboki, koji se prenose transgeneracijski i koji su bili toliko značajni ali i jako veliki za naše pretke da se nikada nisu usudili da se otisnu na put ka ovim željama svoje Duše. Sada se postavlja pitanje da li mi možemo biti jednaki sa svojim željama – da li možemo postati kao Lilith i uskladiti se sa njima. Egzaltacija Meseca u znaku Bika, znaku želje, znaku umetnosti, uživanja i čula, baš na vrhu 2. kuće želja, u egzaktnoj je opoziciji sa Suncem na 19° Škorpiona i Merkurom (sa svesnim planetama), što upravo govori da je potrebno da se naš svesni deo uskladi sa ovim delom u telu, sa željama i sa osećajem.

Stoga ćemo raditi posebne tehnike Energetske astrologije gde ćemo biti jednaki sa svojim željama, tako što ćemo menjati energiju i osećaj, sve dok taj osećaj ne bude toliko visoko vibratoran i rezonantan, da mi upostanemo jedno odnosno potpunosti usklađeni sa svojim željama. A onda možemo da razapnemo jedra naše vizije, sa egzaktnim sekstilom Marsa u Vagi i Jupitera u Strelcu, i zaplovimo ka zemlji svojih snova!

  • Cena radionice je 1.500,00 dinara za prisustvo uživo ili 20 eur za online pohađanje.

Sledeća Full Moon Project radionica pod nazivom “Iskrenost” će se održati 12.12.2019. s početkom od 18:30h (pre predavanja “Vodič kroz 2020. godinu) u hotelu Tulip Inn Putnik.

U ovom Punom Mesecu, otvara se potpuno nov portal za energiju iskrenosti koja nas povezuje sa sećanjem na duboku, iskonsku potrebu našeg srca da idemo putem onoga što ga zaista čini srećnim. Ovaj period otvara priliku za stvaroca u nama, jer kada smo stvarni mi stvaramo. Zato ćemo ovde naučiti kako da kažemo sebi istinu brže, aktiviramo stvaraoca u nama i napravimo kreativnu mapu za 2020!

Specijalna ponuda za sve one koji se prijave na obe full Moon radionice koje imamo do kraja godine (12. novembra i 12. decembra) i uplate ih najkasnije do 11.11.– dobijaju na poklon predavanje “Vodič kroz 2020. godinu” koje će održati Aleksandar Imširagić 12.12.2019. odmah nakon Full Moon radionice.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu, kontaktirajte nas na: info@energetskipsiholog.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.


Prijavi se Specijalna ponuda Nazad na listu događaja