Stari Merkator, Beograd  |  tel: 011/267.31.92  |  mob: 064/387.222.4  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Full Moon Project - ISCELJIVANJE TIŠINOM

Datum: 11.01.2020   |   Lokacija: ONLINE WEBINAR   |   Vreme: 21:00 - 22:30Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Isceljivanje tišinom“ koja će se održati u subotu, 11. januara 2020. godine. Ova radionica će biti online i trajaće od 21.00h do 22.30h.

Prva Lunarna eklipsa koja se događa u 2020. godini posvećena je Anđelu Melahelu i otvara vrata za ovu svetlosnu inteligenciju koja nosi isceliteljski potencijal kroz komunikaciju. Ovo znanje o spajanju vrlo različitih suprotnih svetova kroz komunikaciju koja nije samo mentalna, već je i energetska, vrlo fina i vibratorna, omogućava povezivanje mostova koji su nekada davno prekinuti. 

Priroda ove eklipse je vezana za odnos Saturna i Merkura, što jeste planetarni kod koji u sebi nosi Anđeo Melahel. Saturn i Merkur će se u tom trenutku naći zajedno sa Suncem u velikom stelijumu koji se nalazi u znaku Jarca na samom Južnom čvoru. To nam govori o sećanju Duše svake osobe na duboke kontakte koji su prekinuti - postoje odnosi sa precima, sa delovima nas samih koji nisu završeni, kao i komunikacije koje nikada nisu zaokružene.

Ovaj period sa aktivacijom Punog Meseca govori o uspostavljanju tih komunikacija na vrlo dubokom nivou unutar nas, što zapravo stvara jednu sjajnu svetlosnu rešetku unutar naše energije, na osnovu koje se gradi naša svrha koju možemo živeti. Ali da bismo to živeli, veoma je važno naučiti umetnost spajanja veza koje su nekada bile prekinute i koje sada često predstavljaju slepe ulice i nezavršene puteve, usled čega nije moguće da izgradimo svoju veliku priču. 

Zbog toga, u ovom periodu je jako važno pronaći taj jedan ključni kontakt i napraviti komunikaciju koja ne mora biti samo verbalna, već je pre svega komunikacija koja postoji unutar nas, da bismo potom na toj osnovi pronašli, otkrili i izgradili sopstvenu viziju!

  • Ovaj Full Moon Project će biti samo u online varijanti i cena radionice je 20 eur.
  • Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu “Isceljivanje tišinom”, kontaktirajte nas na: info@energetskipsiholog.org, ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.

Prijavi se Nazad na listu događaja