Stari Merkator, Beograd  |  tel: 011/267.31.92  |  mob: 064/387.222.4  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Full Moon Project Radionica „Inspiracija“

Datum: 08.04.2020   |   Lokacija: ONLINE PREDAVANJE   |   Vreme: 19:00 - 20:30Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.

Prvi portal kroz koji smo prošli bio je na početku 2020. godine, 12. januara, dok kroz drugi portal prolazimo neposredno pre aktivacije ovog Punog Meseca, odnosno 4. marta. U ovoj godini leptira, najpre smo bili u fazi čaure da bi gusenica mogla da se transformiše i ostavi 80 % nepotrebnih stvari i napravi prostor. Sada ulazimo u onaj deo kada se gusenica pretvara u leptira, ali je potrebno da u potpunosti poveruje u proces transformacije.

Sa Punim Mesecom koji počinje na 18° Vage otvara se period inspiracije za naše suštinsko biće preko potpunog balansa. Ukoliko uspemo da upostavimo ravnotežu između svojih unutrašnjih nasleđenih strahova i osetimo potpuni mir u tom delu, dobićemo viziju koja će nam omogućiti da inspirišemo svoje suštinsko biće. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. 

Sa ovim Punim Mesecom aktivira se 7. meridijan kao i priroda Anđela Jeiazela, čija je specijalna funkcija da donese inspiraciju i pruži osećaj nade i utehe, koju svako od nas može imati unutar svog energetskog polja. Ovaj Anđeo funkcioniše kao Anđeo prelaza, omogućavajući nam da pređemo iz jednog naviknutog stanja u potpuno novo stanje. Stoga će nam u periodu od 28 dana, nakon aktivacije Punog Meseca, biti data prilika da uspostavimo komunikaciju sa svim sećanjima koje nosimo unutar svog tela, a koja datiraju ne samo iz ovog, već i iz prethodnih života. Na taj način ćemo moći da stvorimo balans i umirimo čitavo polje naviknutih strahova, kako bismo na kraju dobili potpuno novi pogled na svoju pravu životnu priču. 

Pozvani smo da se povežemo sa onim našim delom koji je uvek tu, u postojećoj dubini našeg bića, odakle mi u jezgru, u Plutonu, otvaramo veliku viziju. Na taj način, moći ćemo da razumemo šta predstavlja “igranje na veliko” za svakog od nas kako bismo u osnovnim oblastima života napravili inventar svoje Duše.

Na ovoj radionici ćemo se otvoriti ZA: 

  1. Astrološko razumevanje perioda u kome se nalazimo iz ugla Poverenja
  2. Praktičnu svakodnevnu primenu tehnika Energetske psihologije za Inventar Duše po svim oblastima života
  3. Postavljanje nove vizije u Čarobni kalendar

Ova Full Moon radionica će biti samo u online varijanti i cena radionice je 20 eur.

Specijalna ponuda za sve one koji se prijave za paket tri Full Moon radionice (april, maj i jun) koje će biti u online varijanti i uplate ih najkasnije do 08.04. - dobijaju ove tri radionice za 45 EUR.

  • Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu “Inspiracija” kontaktirajte nas na: info@energetskipsiholog.org, ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.

Prijavi se Nazad na listu događaja