Stari Merkator, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Full Moon paket “90 dana za stvaranje balansa”

Datum: 20.10.2021   |   Lokacija: ONLINE WEBINAR   |   Vreme: 19:00 - 20:30


Poslednja tri meseca u ovoj godini posvećena su razvoju kvaliteta Balansa. Nakon perioda komunikacije sa Višim Ja, kvalitet balans predstavlja način putem kojeg možemo živeti sve stečeno znanje. Ukoliko uspostavimo stanje ravnoteže u svim sferama svog života, tada živimo i sva znanja koja smo prethodno usvojili. 

Stoga, kroz energiju naredna tri puna Meseca data nam je prilika da razvijemo kvalitet balansa kroz razvoj 3 nove VRLINE – zahvalnost (oktobar), duhovnost (novembar) i pravednost (decembar). 

Veza ove 3 Full Moon radionice i ove tri vrline, koje ćemo aktivirati u narednih 90 dana, daće nam mogućnost da razvijemo nepristrasnost i pravednost u kosmičkom smislu, odakle možemo videti ispravnost i sklad na svakom polju svog života.

Sve ovo ćemo postizati lako uz duboke i trajne transformacije kroz tehnike energetske psihologije - tapkanja i meditacije, a uz podršku energije punog Meseca, koji je glavni kompjuter za naš podsvesni um, koji sve sa lakoćom manifestuje.

1. OKTOBAR, ZAHVALNOST – Ukoliko naučimo da razvijemo zahvalnost i prepoznamo minimum jedan kvalitet vrednosti u drugim ljudima, obogatićemo svoj život, što je i suštinska potreba u periodu ovog punog Meseca. Samo kada negujemo zahvalnost, možemo biti zadovoljni i živeti u skladu sa sopstvenom prirodom, odnosno u stanju unutrašnje ravnoteže. 

2. NOVEMBAR, DUHOVNOST – Kvalitet duhovnosti se uvek živi kroz sposobnost nežnosti, koja je potrebno da bude istovremeno stabilna i snažna. Budući da će ovaj pun Mesec ujedno predstavljati i lunarnu eklipsu, govorimo o dubokom, intenzivnom periodu koji nosi veću mogućnost oslobađanja od nagomilanog stresa, što će biti i primarna potreba ovog punog Meseca. 

3. DECEMBAR, USKLAĐENOST - Sve stvari koje nam se dešavaju u životu su uvek ispravne i u skladu su sa određenim karmičkim principima. U periodu ovog punog Meseca, Venera će krenuti u svoj retrogradni hod iz znaka Jarca, dodirujući sva emotivna sećanja koja su ostala izvan balansa. Samim tim, imaćemo mogućnost da kroz jedan način nepristrasnosti i prevazilaženja preterivanja razvijemo unutrašnji balans na polju sopstvene karme, odakle ćemo moći da vidimo usklađenost u svakodnevnom životu, što je i osnova za aktiviranje kvaliteta zadovoljstva.

Cena pojedinačne Full Moon radionice iznosi 30 eur i možete se prijaviti ovde.

Jedinstvena cena paketa od 3 Full Moon radionice iznosi 69 eur.

Full Moon godišnja članarina obuhvata 12 Full Moon radionica + 3 besplatna webinara, a cena članarine iznosi 249 eur. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project možete nas kontaktirati na info@energetskipsiholog.org, 060.767.3192 ili 064.387.2224, svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja