Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Naši dragi studenti Energetske Psihologije, da li ste spremni da istaknete onaj deo vašeg horoskopa za koji verujete da nosi vašu sjajnu priču? Da li ste spremni da taj deo vas komunicira i da mu dozvolite da bude zvezda večeri?

U okviru Astrološke Konferencije Kepler Stars “Tragom zvezda” održaće se Cosmic Gala dinner, na kojoj će biti i svečana dodela sertifikata za Praktičare Energetske Psihologije.

Naime, svaka natalna karta u sebi ima onaj divni potencijal, koji može da nosi i aktivira novi kvalitet našeg života i mi možemo osetiti i spojiti se sa onim što je naš dar, naš specijalni talenat koji čini ovaj život čarobnim. Zato vas pozivamo da osetite koja je to planeta, ili aspekt koji pravi, za koju vi osećate da je zvezda vašeg horoskopa.

Ako ste u trenutku pomislili da astrologiju i nemate baš u malom prstu i da niste sigurni kako biste to odredili, neka vas to ne sputava. Dozvolite sebi da osetite koji vas energetski centar privlači, možda neki koji ste već prošli u svom radu, ili neki koji ćete tek iskusiti. Možda imate nekog svog Duhovnog Životinjskog Vodiča koga ste snažno osetili i voleli biste kroz odabir odeće da ga istaknete. Svi ti kodovi deo su naše energije i naše priče, imaju svoju boju i vibraciju i možemo ih istaći u prvi plan, dati im da budu vidljivi i da nas podsete da svi mi možemo biti zvezde sopstvenog života!

Neka vaša energija radi za vas, a mi se radujemo da vas vidimo na Cosmic Gala večeri!

Kotizacija za Cosmic Gala sa večerom:
50 EUR