Stari Merkator, Beograd  |  tel: 011/267.31.92  |  mob: 064/387.222.4  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Vikend produbljenih meditacija

Datum: 05.06.2020 » 08.06.2020   |   Lokacija: Kladovo, Hotel Aquastar Danube   |   Vreme: 13:00 - 13:00Boravišni (residence) program će ovoga puta biti posvećen isceljenju emotivnih odnosa. Sam program počinje baš na dan lunarne eklipse koja će se odigrati na 15º Strelca i koja će u sebi nositi i egzaktan kvadrat od Marsa sa 15º Riba. Pored toga, Venera će biti retrogradna na 12º Blizanaca – odakle će formirati istovremenu opoziciju ka samoj eklipsi kao i kvadrat ka Marsu. Stoga ova eklipsa otvara sva pitanja emotivnih odnosa i imaće snažnu tendenciju da izaziva naglašeno promenljiva raspoloženja u odnosima, kao i naglašeno nestabilan period u ovoj oblasti života.

Ipak, na dubljem nivou ova eklipsa oživljava sećanja veoma suprostavljenih filozofskih sistema iz ranijih života kojima je potrebno naći zajednički balans upravo kroz određeni emotivni odnos u ovom životu. Stoga će čitav cilj ovog retreat programa biti posvećen postizanju takvog unutrašnjeg balansa koji će omogućiti ostvarivanje dubljeg i kvalitetnijeg emotivnog odnosa u ličnom životu, a kroz taj odnos i otvaranje kapije za ostvarenje svoje svrhe. 

Kao i prošlog oktobra, i ovoga puta ćemo ovaj poseban retreat program održati na ISTOČNOJ KAPIJI koja je u simbolici 29º Škorpiona - na ĐERDAPU!

Nalazi se na samoj vodenoj granici sa Rumunijom (nekadašnja Transilvanija), mesto poznato po Vlaškoj magiji, grofu Drakuli, Vodenim Vilama. Tu je i Lepenski vir, najznačajnije arheološko nalazište ranog mezolita i neolita od 9500. do 5200. godine pre Nove Ere. Planina Mioč koja je u neposrednoj blizini je opevana u narodnom pesmama i poznata je po Veću Vila, po Marku Kraljeviću i Vili Ravijojli, ženama travarkama i isceliteljkama.

Program Rezidensa:

•   05. jun 2020. godine - Petak (Venerin dan) dolazak u hotel Aquastar Danube, Kladovo u 13h. 

Smeštaj po sobama, ulazak u meditativni program, prvi obrok je lagana večera u 18h

Radionica Full Moon Project-a u 20h i meditativni prolazak kroz Full Moon tačno u 21:12

Heljdino mleko za laku noć

•   06. jun 2020. godine - Subota (Saturnov dan) krstarenje Đerdapskom klisurom, uz meditacije, energetske vežbe za integrisanje ženskog principa, spoj polaratiteta, osvešćivanje reke predaka.

•   07. jun 2020. godine - Nedelja (Sunčev dan – meditativni program, yoga, pranajama – vežbe disanja, vežbe za aktiviranje Sopstva, energetske vežbe, predavanja

•   08. jun 2020. godine – Ponedeljak (Mesečev dan) – program polakog izlaska iz programa produbljenih meditacija, yoga, pranajame, predavanje, ručak i povratak kući.

•   Cena punog programa, četiri dana odnosno 3 noćenja, od 05. juna (petak) do 08. juna (ponedeljak), tri puna pansiona u dvokrevetnim sobama, i program Rezidensa iznosi 324 eura  + 18 eura krstarenje Đerdapskom klisurom, UKUPNO 342 eura.

•   Cena za tri dana, odnosno dva puna pansiona, dva noćenja, od 06. juna (subota) do 08. juna (ponedeljak) posle ručka, u dvokrebetnoj sobi, iznosi 216 eura + 18 eura krstarenje UKUPNO 234 eura.

•   Cena za dva dana, odnosno jedno noćenje, jedan pun pansion iznosi 108 eura + 18 eura krstarenje Đerdapskom klisurom UKUPNO 126 eura 

Ukoliko želite jednokrevetnu sobu, doplata je 20 eura po danu.

Cenom je obuhvaćen smeštaj u dvokrevetnim soboma, vegeterijanski obroci (doručak, ručak i večera), sezamovo ulje za masažu, heljdino i pirinčano mleko, čajevi i kafice u malim pauzama u sali gde su vežbe i predavanja, kao i korišćenje velikog bazena i saune.

Cenom nije obuhvaćen prevoz, posebne narudžbe iz restorana, masaže koje se mogu naručiti na recepciji hotela.

Ponesite udobnu i toplu odeću, yoga prostirku ukoliko je imate, ćebence ili jastuče za vašu udobnost.

Broj mesta je ograničen, javite se ranije i rezervišite svoje mesto na Rezidensu.

Prijave su do 15.05.2020. godine na Kepler Institutu 011.267.3192 i 064 387.2224

e-mail: info@keplerunited.org

Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 063 1222110 ili  e-mail: sanjasalikovic@gmail.com                                                                  


Prijavi se Nazad na listu događaja