Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

RADIONICA: Astrohealing životnih perioda

Datum: 01.07.2023   |   Lokacija: ONLINE WEBINAR   |   Vreme: 18:00 - 21:00


Iako svi imamo svoj lični ritam i pravo vreme za nešto, postoje određene stvari u životu koje se događaju u određenim periodima – godinama u našem životu. Ti periodi (godine života) definisani suciklusima planeta.

Zato nam razumevanje ovih životnih ciklusa pomoću astrologije omogućava da svesnije i uspešnije prođemo kroz najvažnije životne periode i sa njima povezane izazove, lekcije, ali i inicijacije i nove mogućnosti. 

Na ovoj radionici ćete naučiti o važnim inicijacijama, životnim raskrsnicama i prelazima u periodu života od 27 godine do 84 godine, kroz ove 4 vrste cikličnih energija: Jupiterove, Saturnove, Hironove i Uranove periode.

Ovi ciklusi planeta i sa njima povezani periodi u našem životu definišu i markiraju neke periode kada su kod nas ispitni rokovi (Saturnovi ciklusi), periodi ekspanzije i pronalaženja dublje svrhe (Jupiterovi ciklusi), periodi kada treba da zaokružimo neku celinu i napravimo isceljenje (Hironovi ciklusi), ili periodi u kojima pravimo proboje svesti i potpune inovacije (Uranovi ciklusi).

ŠTA ĆETE NAUČITI:
1. Koji su glavni planetarni ciklusi i naši razvojni periodi koji koreliraju sa njima. Pored toga, naučićete i koji su to izazovi i lekcije koji su sa njima povezani i kako da ih uspešno prođete. 
2. Razumevanje 4 faze ciklusa svake planete i šta je u kojoj potrebno da uradite. Spoznaćete i kako vam osvrt na prethodne faze i na to kako ste kroz njih prošli značajno pomaže za razumevanje sebe i svog razvoja. Naučićete opšta pravila za razumevanje svih ciklusa planeta.
3. Kako da koristite Astrohealing (astrološko isceljivanje) da biste svesno prošli dati period.

Svaki od ovih perioda je jedna raskrsnica i ako to znamo, mi imamo mapu za razumevanje svih ciklusa planeta. A osoba koja zna dobro da čita i koristi ovu mapu planetarnih ciklusa i životnih perioda zna kako da dobro i svesno ispunjava svrhu svog života na zemlji. 

Cena: 120 eur 


Prijavi se Nazad na listu događaja