Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.4113.164  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram  |  YouTube

Full Moon radionica: Integracija Senke

Datum: 29.09.2023   |   Lokacija: ONLINE WEBINAR   |   Vreme: 19:00 - 20:30


Svako od nas ima svoju Senku. To je onaj nesvesni deo tvoje energije, sklupčan negde duboko u tvom biću. Ona je sve ono što odbacuješ, što se ne usuđuješ da pogledaš. Tvoja Senka priča o tvojim dubokim porivima i strahovima.

Međutim, ona nikada nije bila zamišljena da bude nešto što će te kočiti. Umesto toga, ona je tvoj veliki potencijal, energija koja može postati tvoja kreativna sila kada je upoznaš, prihvatiš i naučiš da je vodiš, umesto da ona vlada tobom.

KADA JE TVOJA SENKA ONA KOJA VODI:

Svaki put kada te nešto trigeruje, kada potisneš ljutnju, kada ne smeš da pogledaš moguće prepreke, mirno ih sagledaš i rešiš ih PRE nego što postanu problem.  

- Svaki put kada ponoviš isti scenario u ponašanju, odlukama, odnosima. Taj scenario ti je već poznat i pitaš se zašto to ponavljaš i kada ćeš već jednom da naučiš. 

ŠTA JE POTREBNO DA URADIŠ:

Potrebno je da razviješ veću bliskost sa sobom i da u tom mirnom, bliskom stanju uspostaviš kontakt sa delovima sebe koje si naučio/la da odbacuješ. 

Kada prihvatiš te delove, oni postaju transformisani u vrlo pozitivnu i smislenu energiju, koja radi za tvoje dobro, za tvoj razvoj i omogućava ti kvalitetniji život, slobodan od straha.

Sa Full Moon radionicom Integracija Senke krećemo sa procesom kroz koji ćemo probuditi i osnažiti naše Novo Ja.

Ukoliko želiš da te u tvom životu energija spontano podržava, da radi za tvoje dobro, pridruži nam se na Full Moon radionici, koja će se održati 29. septembra u znaku Ovna. Sa ovim, mi se otvaramo za novu fazu karmičke integracije.

Cena radionice: 30 eur

Ne stižeš da prisustvuješ predavanju u realnom vremenu?

Dobićeš na svojoj online strani snimak predavanja, kao i snimak tapkanja, meditacije i handout koji će ti omogućiti da u periodu od narednih mesec dana imaš podršku u ovom radu.

Prijava:

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu “INTEGRACIJA SENKE” kontaktiraj nas na: info@energetskipsiholog.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja

Prijava za članove