Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.4113.164  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram  |  YouTube

DRAGON TEACHER program

Datum: 17.03.2024   |   Lokacija: ONLINE webinar   |   Vreme: 13:00 - 18:00


Svrha eklipsi i Zmajeva koje one formiraju jeste da nam pokažu priču naše misije. Zmajevi nose veliku energiju koja je potrebna za integraciju naše prirode, za buđenje duše i aktiviranje najkvalitetnije varijante života, koja je strukturisana u prirodi našeg Višeg Ja.

U okviru ove edukacije osoba uči kako da koristi, razume i odredi prirodu Zmajeva, kao i kako da koristi knjigu „Zmajevi Solarnih eklipsi“ i karte za intuitivnu komunikaciju. Na taj način, možemo razumeti strune velikih energija koje povezuju našu dušu iz prošlosti i budućnosti, što sada daje jedinstveni pečat našoj prirodi.

Dragon Teacher edukacija se sastoji iz tromesečnog programa: 

1. Govor Zmaja, 18.02. – U okviru ovog dela razvija se sposobnost za intuitivnu komunikaciju sa Zmajevima, tako da za ovaj deo nije potrebno astrološko predznanje. Na samom seminaru će se naučiti prepoznavanje poruka koje se dobijaju preko Zmajevih karata, a više o seminaru možete saznati ovde

2. Zmajeve Porodice, 13.04. – U okviru ovog seminara izučavaju se specifičnosti 9 tipova Zmajeva kao i ključnih eklipsi u životu pojedinca. Ovaj seminar obuhvata određivanje ovih ključnih eklipsi, kao i primenu pravila za njihovo tumačenje, a više o seminaru možete saznati ovde

3. Zmajevi Ciklusi, 14.04. - Ovaj deo je posvećen razumevanju ciklusa (Saros ciklus, Metonični ciklus). Ove raskrsnice su veoma važne i za sva istraživanja u okviru karmičko-reinkarnacijske astrologije, putem kojih se mogu utvrditi i tokovi putovanja Duše koji su vezani za određene SAROS cikluse, a više o seminaru možete saznati ovde.

4. Poruke Eklipsi, 15.04. - Kroz ovaj seminar ćemo videti koje se poruke šalju našim planetama preko određenih eklipsi s obzirom na Zmajevu porodicu kojoj pripadaju, kao i sa kojim vremenima nas to povezuje u karmičkom smislu, a više o seminaru možete saznati ovde.

5. Vodiči Zmajeva, 21.05.  – U okviru ovog seminara polaznik upoznaje prirodu svog Zmaja, odnosno energije koja je duboko unutar njega sposobna da nosi njegov pravi identitet. Tako na ovom seminaru otkrivamo kojoj od 8 porodica Zmajeva pripada naš Zmaj, od kojih energija je on tačno sačinjen, kako glasi njegovo ime i šta mu je misija, a više o seminaru možete saznati ovde.

Dragon Teacher program će biti sertifikovan, a svaki polaznik će dobiti: 

  • knjigu „Zmajevi Solarnih eklipsi“
  • karte Zmajeva
  • video materijal 
  • tekstualni materijal

Takođe, za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju lično, postoji online varijanta pohađanja edukacije sa video linkovima i svim dodatnim tekstualnim materijalima.

Ovaj program počinje 17.03.2024.


• Za prijave i uplate programa u celosti cena je 550 eur
• Za prijave i uplate programa u 3 rate cena je 600 eur (pri čemu je iznos svake rate 200 eur, prva rata se uplaćuje prilikom upisa, druga mesec dana kasnije i treća mesec dana nakon druge rate).

U cena edukacije Dragon Teacher programa od 550 EUR uračunata je i knjiga „Zmajevi Solarnih eklipsi“ i karte Zmajeva.

POSEBNA PONUDA: Za sve one koji se na ovaj program prijave najkasnije do 22. DECEMBRA cena je 500 EUR (za uplate odjednom) ili 555 EUR za uplate u tri mesečne rate (po 185 EUR mesečno) + vredni bonusi:

- jedan od tri Aleksandrova webinara po izboru ("Tehnologija viših stanja svesti", "Svetlosni mostovi" ili "Vertikale Svesti")

- knjiga "Duhovni Životinjski Vodiči"

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dodatno informisati na 064.387.2224, 060.767.3192 ili na e-mail info@energetskipsiholog.org


Prijavi se Nazad na listu događaja

Prijava za članove