Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram
Glamoon
Autor: Tanja Igrutinović i Karlina Imširagić
Cena: 45 EURPORUČI

Glamoon je glamurozna i interaktivna knjiga o Mesecu, koja će ti stvoriti magičan prostor za konekciju sa sobom i uspostavljanje dublje komunikacije sa svojim unutrašnjim bićem. Kroz praćenje mesečevih faza, razumevanje ciklusa prirode i posebno kreiranih rituala koji su stvoreni tako da na praktičnom nivou možeš da ih primenjuješ, lagano ćeš otvarati svoje srce za sebe, a onda i za druge.

Da li znaš koliko je Mesec važan i značajan?

Mesec predstavlja našu dušu, naše emocije i naš unutrašnji život.

Misija ove knjige je da te podseti na tebe i produbi tvoj osećaj bliskosti sa sobom.

Šta ova knjiga sadrži?

  • Fenomenalne energetske opise i ilustracije Meseca, kao i svih faza kroz koje putujemo
  • Edukativne i inspirativne tekstove o Mesecu i mitologiji
  • Detaljne opise lunacija koje će ti omogućiti kako da se na praktičnom nivou uskladiš sa ritmom Meseca i potrebama svog bića
  • Posebno kreirane rituale koje ćeš moći svakodnevno da praktikuješ sa potpunom lakoćom i uživanjem
  • Energy Moon Book - tvoje specijalno mesto u kome ćeš kroz pisanje da uspostavljaš komunikaciju sa svojim bićem
Glamoon karte
Autor: Tanja Igrutinović i Karlina Imširagić
Cena: 36 EURPORUČI

Da li i ti voliš da komuniciraš sa Univerzumom kroz različite poruke? 

Ako je tvoj odgovor DA, imamo čarobnu vest za tebe - kreirale smo mesečeve karte sa porukama koje možeš da izvlačiš i više puta u toku dana!

Svaka karta simbolizuje određenu emotivnu potrebu koja u datom trenutku želi da se osvesti.

Kreirale smo Glamoon karte kako bi svako sa lakoćom praktikovao redovnu komunikaciju sa sobom kroz poruke koje se izvlače. Na ovaj način, brže ostvarujemo konekciju sa svojim srcem i, iz dana u dan, postajemo prisutniji i bliži sa svojim unutrašnjim svetom i stvarnim potrebama.

Dizajnirale smo ih u specijalnom kružnom obliku kako bismo prenele magiju kruga, osećaj života i potpune celine! 

Svaki komplet sadrži:

  • 36 okruglih karata sa porukama o specifičnoj atmosferi koju nam šalje Mesec
  • Knjižicu za uputstvo u kojoj se nalazi dublji sadržaj svake poruke sa karte, kao i unikatno osmišljenim načinom za izvlačenje karata
  • Specijalno dizajniranu kutiju koja u sebi sadrži tajnu poruku
Tehnika 5 anđela
Autor: Aleksandar Imširagić
Cena: 20 EURPORUČI Cena e-book: 18 EUR


Obim: 292 strana
Format: B5
Povez: broširani

Svaki čovek poseduje 5 ključnih Anđela, odnosno 5 primarnih struna svetlosti pomoću kojih integriše svoju suštinsku prirodu oživljavajući vezu koja postoji između jezgra Sunca i jezgra Zemlje.

Tih 5 struna svetlosti se kontaktiraju i preko 5 prstiju na rukama koji, kao svojevrsne antene, imaju važnu ulogu u oživljavaju 5 ključnih Anđela.

Stoga je ovaj Anđeoski Priručnik dodatak knjizi "Anđeli Zodijaka", kao i praktična podrška svima onima koji studiraju svetlosnu prirodu Zodijaka sačinjenu od 72 Anđela.

ENERGETSKA PSIHOLOGIJA 2 - naučite svoju energiju da radi za vas
Autor: Lea Imširagić
Cena: 15 EURPORUČI

Format: A5
Obim: 224 str
Povez: broširani

OVA KNJIGA JE VAŠ POVRATAK KUĆI – RADI SE O TOME DA SE VRATITE SEBI.

Sreća kao životni stil Prvi deo knjige govori o podsećanju.
To je svojevrsni podsetnik na to ko ste zapravo i, što je još važnije, energetska dozvola da u potpunosti prihvatite svoju sreću kao stil života.

Uspeh koji je zasnovan na svrsi Sve što vam je potrebno za fantastičan uspeh imate već u sebi. Energetski radovi su ovde posvećeni otkrivanju lične svrhe i podešavanju na sopstveni uspeh.

Manifestovanje kao pretvaranje u realnost/stvarnost želja Duša Preko 5 koraka manifestovanja ćete naučiti da kroz lagane, zabavne, duboke i izuzetno praktične energetske radove kažete sebi istinu brže o tome šta zaista želite. Kada uspostavite jasnu i nežnu komunikaciju sa svojim nežnim bivanjem, sopstveno obilje manifestovaćete sa radošću.

„Inicijacije Venere 2022“
Autor: Ivana Šaljić
Cena: 15 EURPORUČI

Format: A5
Obim: 192 str
Povez: broširani

Knjiga „Inicijacije Venere 2022“ je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. U knjizi je dat prikaz Venere kroz svih 12 znakova Zodijaka, opis aspekata koje će formirati sa drugim planetama, a koji opisuju događaje sa dubljeg, energetskog nivoa. Kako je Venera faktor saradnje, u kontaktu sa drugim planetama, mi oživljavamo njihove dogovore i razgovore i možemo ispratiti sebe u toku ove posebne, Venerine godine. Na nama je da se otvorimo ka promeni, da unesemo svest u date tačke Inicijacije i primenimo na praktičnom nivou Venerine poruke. Na kraju ćemo videti koliko smo uspeli da izmenimo tok i da se prepustimo Venerinom Obilju.

ENERGETSKA PSIHOLOGIJA - naučite svoju energiju da radi za vas
Autor: Lea Imširagić
Cena: 15 EURPORUČI

Format: A5
Obim: 235 str
Povez: broširani

Šta obrađuje knjiga:

Praktične tehnike koje svako može brzo da nauči i da primenjuje svaki dan i tako sebi obezbedi život u većem miru, ljubavi i uspehu na svim poljima.

Ova knjiga je praktični vodič za samopomoć – kako da pomoću modernih tehnika energetske psihologije brzo preokrenemo naše negativne i poražavajuće emocije, misli, uverenja i navike - jer je sve ovo energija - tako da naša energija radi za nas.

1. Naučićete kako da prepoznate koje emocije slabe koji deo tela i određeni organ, kao i kako da ih brzo izmenite kroz konkretne i jednostavne vežbe energetske psihologije za svaki deo tela i za svako emotivno stanje, a koje se sprovode preko meridijanskih tački.
2. Naučićete kako da se oslobodite samoporažavajućih i ograničavajućih emotivnih obrazaca, uverenja i ponašanja ponekad i za nekoliko minuta.
3. Otkrićete kako aktivirati svoje latentne potencijale i živeti kreativno i zdravo na svim nivoima.
4. Zabavićete se novim načinom da brzo i efikasno sve odgovore pronalazite u sebi.
5. Dobićete trening kako da još efikasnije koristite afirmacije, vizuelizacije i postavljanje i ostvarenje ciljeva.
6. Svakim novim korakom ćete povećati svoje poverenje u sebe i samopouzdanje, jer ćete naučiti kao da identifikujete i izmenite suštinska uverenja i unutrašnju sliku o sebi i tako oslobodite put ka onome što svesno želite.
7. Naučićete kako svaki dan da povećavate svoju sposobnost za ljubav, uspeh i radost u životu.

TEHNOLOGIJA SVESTI - Polje svih mogućnosti
Autor: Aleksandar Imširagić
Cena: 15 EURPORUČI

Format: A5
Obim: 211 str
Povez: broširani

Stanje svesti samo po sebi predstavlja ključno polje preko koga se prelama sva sudbina koja nam je kao genetska navika dodeljena i zapisana u natalnoj karti. Izmena u polju svesti dovodi do izmene svih navika u našem događaju, kao i same sudbine pojedinca.

Kako je svako stanje svesti uvek određeno prethodnim stanjem energije, da bi čovek postigao više stanje svesti u svom životu, neophodno je da razvije više stanje energije, kao i da nauči kako da održava to povišeno energetsko stanje.

U knjizi “Tehnologija Svesti – polje svih mogućnosti” za svaku planetu natalnog horoskopa dati su posebni modeli aktiviranja, buđenja i oživljavanja njenog polja svesti i to kroz brojne praktične vežbe za rad sa svakom planetom, odnosno energetskim centrom.

Knjiga se na mnoge načine bavi i mehanizmima prevazilaženja karme za svaku planetu, kao i pronalaženjem lične svrhe ili misije.

PRIRUČNIK ZA ENERGETSKU ASTROLOGIJU
Autor: Lea Imširagić
Cena: 15 EURPORUČI

Format: A5
Obim: 310 str
Povez: broširani

Sve što se nalazi u Univerzumu, nalazi se i u svakom čoveku. Planete tako predstavljaju energetske centre unutar eteričnog tela odakle se manifestuje čitava sudbina koju vidimo u natalnom horoskopu.

Ova knjiga opisuje prirodu deset energetskih centara unutar čoveka, njihov "potpis" iz natalnog horoskopa i objašnjava praktične vežbe za dovođenje planeta u balans, odnosno ispravljanje negativnih planetarnih zapisa. Pored ovoga, u knjizi su navedena i iskustva klijenata u praktikovanju Energetske Astrologije, a razrađeni su i slučajevi gde se na primerima horoskopa pokazuje kako se "negativna" planetarna konfiguracija, pozicija ili aspekt transformišu u skladno i harmonično stanje.

DUHOVNI ŽIVOTINJSKI VODIČI Kako ovladati energijom svojih predaka
Autor: Aleksandar Imširagić
Cena: 20 EURPORUČI

Format: A5
Obim: 318 str
Povez: broširani

Specifičan karakter divljih životinja, njihove instinktivne reakcije i potrebe, kao i način života mogu nas naučiti osnovnim mehanizmima u odnosu na koje se i naš lični potencijal može izraziti. Ova knjiga omogućava upoznavanje sa 100 primarnih karaktera životinjskog carstva. Naime, svaka čakra (planeta) ima svoju vezu sa ostalih 10 čakri (planeta), što ukupno čini 100 (10 x 10) vodiča.

Cilj rada sa Duhovnim Životinjskim Vodičima je da nam pomognu da pronađemo naš jedinstveni kod na planeti Zemlji. Ulazeći u ovu novu oblast rada mi ulazimo u veliko polje jedne veoma posebne energije i započinjemo otkrivanje naše sopstvene adrese, koja nas vrlo specifično određuje na ovoj planeti. Upravo nas ta adresa povezuje sa samim srcem planete Zemlje i tek sa ovim pronalaskom počinje njena aktivacija, kada naša snaga i energija dolaze do svog punog izražaja. Povezivanjem sa planetom Zemljom ujedno se povezujemo i sa Kosmosom, a ovaj rad sa duhovnim životinjskim vodičima nam u svojoj krajnjoj liniji nosi mogućnost razvoja same Kosmičke Svesti.

ENERGIJA SENKE - Vodič za integraciju prošlih života
Autor: Aleksandar Imširagić
Cena: 20 EURPORUČI

Format: A5
Obim: 318 str
Povez: broširani

Uspostavljanje stabilne energetske komunikacije sa Vodičem Senke predstavlja temeljnu energetsku osnovu za razvoj viših stanja svesti.

Upravo tome će vas ova knjiga, kao svojevrsni vodič kroz integraciju karmičkih života naučiti: kako da kroz spoj astrologije, životinjskih duhovnih vodiča i vežbi izračunate svog Vodiča Senke, radite na integraciji svojih suprotnih delova i prošlih života, i od sabotera napravite prijatelja koji će vam dati ogromnu energiju za ostvarenje vaših punih potencijala.

Ovo je specijalan rad koji vas menja iznutra više nego bilo šta drugo.

Prijava za članove

PRIJAVA ZA NEWSLETTER LISTU

Ovom prijavom ćete dobijati newslettere na e-mail adresu koju unesete u ovo polje