Stari Merkator, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Energetske konsultacije

Energija je osnovna gradivna materija, primarni element koji povezuje tkanje između uma, emocija i tela.

Rad sa klijentima podrazumeva Energetske konsultacije i terapije sa ciljem da se otkrije mesto i uzrok energetske blokade, otklone svi disbalansi, a zatim radi na postizanju punog potencijala koji svako u sebi nosi. Imate osećaj da ste zaglavljeni, čak i nakon tradicionalne terapije?

Da li ste spremni na život sa manje stresa, ograničenja i straha?

Metode Energetske Psihologije blago i brzo oslobađaju traumatične događaje zamrznute u vremenu unutar sistema um-telo.

Oblasti primene Energetske Psihologije su veoma široke, ona može da utiče na različita mentalna stanja (poremećaj koncentracije, opsesivne misli, ...), emotivna stanja (tuga, žalost, posttraumatski stresni poremećaj, anksioznost, nedostatak samopouzdanja ...) kao i fizička stanja (visok krvni pritisak, zapaljenja, čir na želucu, itd.)

Specijalna primena Energetske psihologije koja se pokazala veoma uspešnom jeste u dostizanju željenih ostvarenja i postignuća – dostizanje svog punog potencijala.

Dr Lea Imširagić je oformila jedinstven sistem energetske konsultacije sa klijentima koji žele da konkretno reše različite vrste problema koji su uvek uzrokovani disbalansom u određenom energetskom centru, odnosno čakri i koji se manifestuju na nivou emocija, uma ili tela.

Šta možete očekivati tokom konsultacije

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi, terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

Čakra test podrazumeva odgovore na posebna pitanja formirana u cilju da što konkretnije ukažu na disbalanse u određenim energetskim centrima. U razgovoru sa terapeutom, odgovori na ova pitanja daju fokus na primarne probleme na kojima treba raditi, ali isto tako omogućavaju praćenje napretka klijenata. Ono što često ovaj test omogućava je da se klijenti podsete stanja u kom su došli, a vrlo brzo metodama Energetske psihologije, ne samo promenili već i zaboravili. Upravo u ovome se ogleda iskustvo tehnika EP koje su se pokazale kao vrlo brze i efikasne, gde se inicijalni disbalans više ne prepoznaje – “kao da nikad nije ni postojao”. Jednom kada se energetska blokada razbije, a energetski putevi – meridijani pokrenu, naš sistem um-telo pamti samo one mehanizme na kojima sada funkcioniše, i spreman je za postizanje željenih dostignuća.

Tokom konsultacije možete očekivati i da ćete razgovarati o svojim urođenim – natalnim predispozicijama za određene blokade, kao i potencijale koje nosite. Natalna karta, kao jezik koji zumira našu DNK, naše nasleđeno stanje ali i mogućnosti transformacije, u ovom sistemu ima posebnu ulogu, jer nedvomisleno ukazuje na mehanizme na kojima je potrebno raditi, osvestiti ih i transformisati.

On-line prijava za energetsku konsultaciju

Venus balans coaching

Naša životna potraga i potreba je da budemo zadovoljni. Iz tog stanja - postižemo sve drugo.

Tehnika Venus balans coach vodi osobu ka tome da uspostavi balans unutar svoje 2. čakre (Venere) – centra zadovoljstva, radosti, odnosa i osećaja samovrednovanja.

Cilj ovih konsultacija JE da:

Ostvarimo magiju balansa kroz energetski balans 2. čakre (Venere).

Se suočimo sa odbačenim emocijama, što će za rezultat dati harmonične odnose.

Svako od nas ima jednu potrebu u životu - da je srećan, voljen i zadovoljan. Međutim, nekada se zaboravi da smo upravo mi odgovorni za svoju sreću i da nas drugi ljudi vole, a da je način na koji nas oni vide ogledalo naše energije, što u suštini predstavlja naš odnos. Kada uspostavimo odnos sa sobom, mi postajemo celoviti, imamo mir, a odatle i sreću i zadovoljstvo.

Cena prve konsultacije “Venus balans” koja predstavlja osnovni plan za postizanje savršenog odnosa na planu unutrašnje energije koja se manifestuje u svim ostalim odnosima iznosi 120 EUR.

Cena svake naredne konsultacije u okviru programa “Integracije Venere” iznosi 100 EUR.

On-line prijava za VENUS BALANS COCAHING

Prijava za članove

PRIJAVA ZA NEWSLETTER LISTU

Ovom prijavom ćete dobijati newslettere na e-mail adresu koju unesete u ovo polje