Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.4113.164  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram  |  YouTube
Konsultacije

Konsultacije


Venus balans

Venera u svom nastajanju ima sećanje na slobodu kao kategoriju nevezanosti. 

Sa jedne strane, iskustva koja imamo na planeti Zemlji će nas uvek vezati, a ponajviše emocije. Venera je emocija i ona se pita da li nešto volimo ili ne. Ali kada nas ta emocija ne bi vezala, bili bi jednostavno slobodni. 

Takođe, Venera jedina u sebi nosi oba principa, važna za lekcije života na Zemlji. Ona je ta koja može da nas veže, ali isto tako i oslobodi u svojoj najboljoj varijanti. Kada govorimo o slobodi, zapravo mislimo na Venerinu moć, jer samo ona može napraviti balans. To je da živimo na Zemlji, gde vlada materijalni princip, a da se ne vezujemo. Zahvaljujući Veneri mi učimo ili se samo podsećamo da je moguće održavati balans ili istovremeno živeti dve velike različitosti.

Jedino na ovaj način Venera postiže zadovoljstvo. A naša životna potraga i potreba je upravo da budemo zadovoljni. Iz tog stanja - postižemo sve drugo. Venera je jedina planeta koja je toliko važna za spajanje Neba i Zemlje, jer nosi to znanje, ta oba principa u sebi, kao vladarka zemljanog znaka Bika i vazdušnog znaka Vage.

Kroz tehniku Venerinog balansa vodimo osobu ka tome da uspostavi balans unutar svoje Venere. 

Cilj je da ostvarimo magiju balansa kroz otvaranje energetskog polja uzroka, u kojem se suočavamo sa odbačenom emocijom, što će za rezultat dati harmonične odnose. 

Kroz ovaj program, sačinjen od serija konsultacija, počinjemo sa osnovnom kartom Venere, sa njenim definisanjem, kroz sliku onoga što je nasledila i mogućnosti koje joj se nude odatle.  

Međutim, kako se tu radi o ograničenim mogućnostima, za Venerinu integraciju, potrebno je da najpre uđemo u sećanja preko Venerine senke. To sećanje je naše nasleđe, ali tu smo ostavili zabeleženu emociju na osnovu koje prizivamo sve odnose u koje danas ulazimo. Kada se iz tog ugla upoznamo sa pričama koje se i danas projektuju, aktiviranjem svetla (svesti), kroz set vežbi i esencija, mi zapravo fino podešavamo i prihvatamo ono što smo nekada odbacili, radeći na balansu.

Kada smo postigli podešavanje u polju emocija koje su nas vezale, Venera je spremna da se popne na viši nivo i osvesti njene prave, istinske želje koje se direktno odnose na stvaranje kvalitetnog i stabilnog života.

Nakon ovoga, otvara se mogućnost za potpuno zaokruženje Venere gde je ona toliko postojana i stvarna da se može povezati sa svojim maksimumom ostvarenja, gde su sva njena nadanja i snovi, lako ostvarivi.

Svako od nas ima jednu potrebu u životu - da je srećan, voljen i zadovoljan. Međutim, nekada se zaboravi da smo upravo mi odgovorni za svoju sreću i da nas drugi ljudi vole, a da je način na koji nas oni vide ogledalo naše energije, što u suštini predstavlja naš odnos. 

Kada uspostavimo odnos sa sobom, mi postajemo celoviti, imamo mir, a odatle i sreću i zadovoljstvo.

Cena prve konsultacije “Venus Balans” koja predstavlja osnovni plan za postizanje savršenog odnosa na planu unutrašnje energije koja se manifestuje u svim ostalim odnosima iznosi 120 EUR.

Cena svake naredne konsultacije u okviru programa “Integracije Venere” iznosi 100 EUR.

 

Energetske konsultacije

Energija je osnovna gradivna materija, primarni element koji povezuje tkanje između uma, emocija i tela. Rad sa klijentima podrazumeva Energetske konsultacije i terapije sa ciljem da se otkrije mesto i uzrok energetske blokade, otklone svi disbalansi, a zatim radi na postizanju punog potencijala koji svako u sebi nosi.

Imate osećaj da ste zaglavljeni, čak i nakon tradicionalne terapije?

Da li ste spremni na život sa manje stresa, ograničenja i straha?

Metode Energetske Psihologije blago i brzo oslobađaju traumatične događaje zamrznute u vremenu unutar sistema um-telo.

Oblasti primene Energetske Psihologije su veoma široke, ona može da utiče na različita mentalna stanja (poremećaj koncentracije, opsesivne misli, ...), emotivna stanja (tuga, žalost, posttraumatski stresni poremećaj, anksioznost, nedostatak samopouzdanja ...) kao i fizička stanja (visok krvni pritisak, zapaljenja, čir na želucu, itd.)

Specijalna primena Energetske Psihologije koja se pokazala veoma uspešnom jeste u dostizanju željenih ostvarenja i postignuća – dostizanje svog punog potencijala.

Dr Lea Imširagić je oformila jedinstven sistem energetske konsultacije sa klijentima koji žele da konkretno reše različite vrste problema koji su uvek uzrokovani disbalansom u određenom energetskom centru, odnosno čakri i koji se manifestuju na nivou emocija, uma ili tela.

Šta možete očekivati tokom konsultacije

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi, terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

Čakra test podrazumeva odgovore na posebna pitanja formirana u cilju da što konkretnije ukažu na disbalanse u određenim energetskim centrima. U razgovoru sa terapeutom, odgovori na ova pitanja daju fokus na primarne probleme na kojima treba raditi, ali isto tako omogućavaju praćenje napretka klijenata. Ono što često ovaj test omogućava je da se klijenti podsete stanja u kom su došli, a vrlo brzo metodama Energetske psihologije, ne samo promenili već i zaboravili. Upravo u ovome se ogleda iskustvo tehnika EP koje su se pokazale kao vrlo brze i efikasne, gde se inicijalni disbalans više ne prepoznaje – “kao da nikad nije ni postojao”. Jednom kada se energetska blokada razbije, a energetski putevi – meridijani pokrenu, naš sistem um-telo pamti samo one mehanizme na kojima sada funkcioniše, i spreman je za postizanje željenih dostignuća.

Tokom konsultacije možete očekivati i da ćete razgovarati o svojim urođenim – natalnim predispozicijama za određene blokade, kao i potencijale koje nosite. Natalna karta, kao jezik koji zumira našu DNK, naše nasleđeno stanje ali i mogućnosti transformacije, u ovom sistemu ima posebnu ulogu, jer nedvomisleno ukazuje na mehanizme na kojima je potrebno raditi, osvestiti ih i transformisati.

AstroPsihološke konsultacije

Pored energetske konsultacije, moguće je zakazati i astropsihološku konsultaciju u okviru koje se dobijaju uvidi u konkretno stanje različitih oblasti života, kao i razumevanje uzroka koji ih formiraju. Ova vrsta konsultacije je posebno korisna za one koji su spremni da pronalaze ključeve uspeha u sebi i da, menjajući sebe, automatski popravljaju i konkretne situacije u svom životu.

 

Za astropsihološku konsultaciju je potrebno navesti i pitanja koja želite da se posebno obrade u konsultaciji.

Cena energetske ili astropsihološke konsultacije je 100 EUR (kod Ivane Šaljić) u dinarskoj protivvrednosti.


 

 

On-line prijava za
energetsku konsultaciju


 
 

On-line prijava za
astropsihološku konsultaciju