Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Praktičari Energetske psihologije

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006. godine u Klivlendu, Ohajo (SAD).

Njen istraživački i inovativni duh je vodio da kroz oblasti akupunkture (IASC u Beogradu), cvetnih esencija (međunarodno sertifikovani Bahov praktičar), energetske psihologije (PEAT trener i sertifikacija Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP – The Association for Comprehensive Energy Psychology) i koučinga (TTT) pronađe zajedničku nit koja integriše naše Biće.

Lea je tvorac astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”, a sa suprugom Aleksandrom i nove tehnike u oblasti energetske psihologije – Astro meridijanska tehnika (AMT).

Preko deset godina predavač je na konferencijama širom sveta, sa internacionalnim klijentima i studentima. Redovan je predavač na dvogodišnjem programu edukacije za praktičara energetske psihologije, predsednik je Asocijacije za Energetsku Psihologiju, kao i predstavnik ACEP-a za Srbiju.

Autor je sedam knjiga, od kojih su neke prevedene na engleski, ruski i turski jezik. Njena knjiga “Women Who Inspire” je postala #1 best selling Amazon book 2017. godine.

Leina vizija je širenje radosti kroz edukaciju ljudi o ostvarivanju zdravlja na sva četiri nivoa i postizanju celovitosti kroz energetsku komunikaciju.

Za više informacija pogledati na sledećem linku.

Aleksandar Imširagić (ISAR C.A.P.) je međunarodno sertifikovani profesionalni astrolog, predsednik međunarodnog saveta za astrološko obrazovanje pri ISAR-u (International Society for Astrological Research) i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu.

Takođe, Aleksandar je i predstavnik Asocijacije za Sveobuhvatnu Energetsku Psihologiju – ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) u Srbiji, gde vodi poseban edukativni program iz Energetske Psihologije. Pored Beograda, svoja predavanja i konsultacije Aleksandar svake godine drži širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Meksika, Indije, kao i u mnogim evropskim gradovima i u Rusiji.

Autor je 12 astroloških knjiga i organizator je redovnih godišnjih međunarodnih astroloških konferencija na Balkanu od 2001. godine. Od avgusta 2017. godine nalazi se na čelu Međunarodne Asocijacije za Astrološka Istraživanja kao predsednik ISAR-a.

Preko deset godina predavač je na konferencijama širom sveta, sa internacionalnim klijentima i studentima. Redovan je predavač na dvogodišnjem programu edukacije za praktičara energetske psihologije, predsednik je Asocijacije za Energetsku Psihologiju, kao i predstavnik ACEP-a za Srbiju.

Za više informacija pogledati na sledećem linku.

Ivana Šaljić se astrologijom bavi više od 10 godina. Svoje učenje otpočela je na astrološkom insitutu Johannes Kepler 2006. godine, a na devetoj međunarodnoj astrološkoj konferenciji "Astrološko putovanje" je dobitnik nagrade za najboljeg studenta instituta.

Takođe, 2010. godine dobija ISAR stipendiju za dalje usavršavanje u oblastima Hermetične astrologije.

Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, prognostike i sinastrije.

U radu sa klijentima, dodatno produbljuje svoju praksu u ovim oblastima.

 “Večna vatra u meni prepoznaje i pozdravlja večnu vatru u vama”

Milica Malenić je rođena 19. 07. 1981. u 22h u Beogradu.

Na pragu novog milenijuma 2000. postaje majka Nikoli i završava odličnim kao medicinska sestra, tehničar Srednju medicinsku školu u Zemunu i iste upisuje Višu medicinsku školu, odsek - viši fizioterapeut.

2008. postaje majka i Petri i upisuje Joga akademiju Joga saveza Srbije, dugi niz godina je zaštitno lice Joga saveza i stručni saradnik sa nadogradnjom kao joga terapeut.

2015. upisuje Institut za astrološka Istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler”

Na pragu 2022. započinje novi krug kao AstroHealing Yoga terapeut sa radošću da probudimo zajedno još veću radost na putu samospoznaje,

NAMASTE

Prijava za članove

PRIJAVA ZA NEWSLETTER LISTU

Ovom prijavom ćete dobijati newslettere na e-mail adresu koju unesete u ovo polje