Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.4113.164  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram  |  YouTube
Venus balace


 

Naša životna potraga i potreba je da budemo zadovoljni. Iz tog stanja - postižemo sve drugo. Međutim, nekada se zaboravi da smo upravo mi odgovorni za svoju sreću i da nas drugi ljudi vole, a da je način na koji nas oni vide ogledalo naše energije, što u suštini predstavlja naš odnos. Kada uspostavimo odnos sa sobom, mi postajemo celoviti, imamo mir, a odatle i sreću i zadovoljstvo.

Program ličnih konsultacija Venus Balance vodi te ka tome da uspostaviš balans unutar svoje 2. čakre (Venere) – centra zadovoljstva, radosti, odnosa i osećaja samovrednovanja.

Ovaj fenomenalni put ka otkrivanju sebe traje 9 meseci u 3 faze.
Konsultacije su jednom mesečno u trajanju od po sat vremena i obuhvataju astrološke uvide u skrivene poruke tvoje lične Venere, njenih želja i potreba, a dodatno koristimo tehnike Energetske psihologije, određenih fizičkih i joga vežbi, kao i kombinacije plesova.


1. faza „SENKA“ (traje 3 meseca):
OTKRIVAMO I BALANSIRAMO GLAVNU, SKRIVENU EMOCIJU
koja nas sabotira, osvešćujemo je i prihvatamo, jer bez toga ne možemo biti celovite. Kada nju iscelimo znači da smo podigli svoju energiju i da smo spremne da pređemo na drugu fazu.


2. faza „VRLINA“ (traje 3 meseca):
U ovoj fazi biramo šta želimo tako što radimo na podizanju samopouzdanja, a tada smo spremne da izrazimo autentičnost svoje Venere. Takođe, otkrivamo za šta smo rođene, u čemu uživamo, čemu se radujemo i to spontano pokazujemo svetu, što znači da za rezultat dobijamo PODIZANJE VREDNOSTI.


3. faza „DAROVI“ (traje 3 meseca):
Ovo je poseban BONUS u kojem radimo na ostvarenju svoje konkretne želje, koja nas vodi ka otkrivanju svrhe.

CILJ OVIH KONSULTACIJA JE DA:

1.

Suočiš se sa odbačenim emocijama, što će ti za rezultat dati uspostavljanje veće bliskoti i nežnosti sa sobom, a potom te vodi do ostvarenja harmoničnih odnosa

2.

Otkriješ svoje kvalitete – šta je ono što si oduvek volela da radiš i da preneseš svetu, što će ti za rezultat dati samopouzdanje i vrednost

3.

Ostvariš magiju balansa kroz energetski balans 2. čakre (Venere)

Ovaj program je moguće ispratiti u sve 3 faze,
takođe može se izabrati samo prva faza ili prva + druga faza.

Cena svake faze koja traje tri meseca i sastoji se od tri lične konsultacije je 300 EUR.

Radujem ti se što si Hrabra da nam pokažeš svu svoju Lepotu,