Stari Merkator, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram
Venus balace


 

Naša životna potraga i potreba je da budemo zadovoljni. Iz tog stanja - postižemo sve drugo. Međutim, nekada se zaboravi da smo upravo mi odgovorni za svoju sreću i da nas drugi ljudi vole, a da je način na koji nas oni vide ogledalo naše energije, što u suštini predstavlja naš odnos. Kada uspostavimo odnos sa sobom, mi postajemo celoviti, imamo mir, a odatle i sreću i zadovoljstvo.

Program ličnih konsultacija Venus Balance vodi te ka tome da uspostaviš balans unutar svoje 2. čakre (Venere) – centra zadovoljstva, radosti, odnosa i osećaja samovrednovanja.

Ovaj fenomenalni put ka otkrivanju sebe traje 9 meseci u 3 faze.
Konsultacije su jednom mesečno u trajanju od po sat vremena i obuhvataju astrološke uvide u skrivene poruke tvoje lične Venere, njenih želja i potreba, a dodatno koristimo tehnike Energetske psihologije, određenih fizičkih i joga vežbi, kao i kombinacije plesova.


1. faza „SENKA“ (traje 3 meseca):
OTKRIVAMO I BALANSIRAMO GLAVNU, SKRIVENU EMOCIJU
koja nas sabotira, osvešćujemo je i prihvatamo, jer bez toga ne možemo biti celovite. Kada nju iscelimo znači da smo podigli svoju energiju i da smo spremne da pređemo na drugu fazu.


2. faza „VRLINA“ (traje 3 meseca):
U ovoj fazi biramo šta želimo tako što radimo na podizanju samopouzdanja, a tada smo spremne da izrazimo autentičnost svoje Venere. Takođe, otkrivamo za šta smo rođene, u čemu uživamo, čemu se radujemo i to spontano pokazujemo svetu, što znači da za rezultat dobijamo PODIZANJE VREDNOSTI.


3. faza „DAROVI“ (traje 3 meseca):
Ovo je poseban BONUS u kojem radimo na ostvarenju svoje konkretne želje, koja nas vodi ka otkrivanju svrhe.

CILJ OVIH KONSULTACIJA JE DA:

1.

Suočiš se sa odbačenim emocijama, što će ti za rezultat dati uspostavljanje veće bliskoti i nežnosti sa sobom, a potom te vodi do ostvarenja harmoničnih odnosa

2.

Otkriješ svoje kvalitete – šta je ono što si oduvek volela da radiš i da preneseš svetu, što će ti za rezultat dati samopouzdanje i vrednost

3.

Ostvariš magiju balansa kroz energetski balans 2. čakre (Venere)

Ovaj program je moguće ispratiti u sve 3 faze,
takođe može se izabrati samo prva faza ili prva + druga faza.

Cena svake faze koja traje tri meseca i sastoji se od tri lične konsultacije je 300 EUR.

Sa ovim konsultacijama počinjem tek od februara, a za sve vas koje se prijavite na ovaj lični program aktivacije svoje Venere do 29.01.2022. imam i posebno iznenađenje!

Za prijave i uplate jednog paketa u celosti do 29.01. cena je
250 eur + dobijate BONUS Seminar „Aktivacija Venerinih Aspekata“,
koji ću održati 6. marta i koji je posvećen vežbama za aktivaciju svih onih
planetarnih aspekata koje Venera nosi u vašoj natalnoj karti!

Za prijave i uplate jednog paketa u 3 rate do 29.01. cena je 280 eur (pri čemu se prva rata od 80 eur uplaćuje najkasnije do 29.01. a druge dve rate od po 100 eur, svaka na po mesec dana kasnije)
+ dobijate BONUS Seminar „Aktivacija Venerinih Aspekata“

Ako si spremna za VENERINO BUĐENJE, možeš se prijaviti do 29. januara 2022.
i tako uz popust na vreme rezervisati svoje mesto i dobiti još jedan vredan seminar u martu mesecu!

* Seminar „Aktivacija Venerinih Aspekata“
Ovo je godina kada budimo svoju Veneru u najboljoj simbolici, što znači da menjamo svoju vrednost, a tako i uverenja i odnose. Kako je Venera faktor saradnje, u kontaktu sa drugim planetama, mi oživljavamo njihove dogovore i razgovore i možemo ispratiti sebe u toku ove posebne, Venerine godine. Ovde ne govorimo o čisto astrološkim aspektima, koji nose predvidive događaje na površini, već govorimo o aspektima iz energetskog, dubljeg ugla, koji predstavljaju svojevrstan putokaz i daju nam mogućnost da otključamo svoje potencijale. Nije važno gde nam se Venera nalazi u natalnom horoskopu, jer se u svakoj njenoj priči i aspektima možemo prepoznati, samo je razlika u kojoj meri. Na nama je da se otvorimo ka promeni, da unesemo svest u date tačke Inicijacije i primenimo na praktičnom nivou Venerine poruke.

Radujem ti se što si Hrabra da nam pokažeš svu svoju Lepotu,