Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.4113.164  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram  |  YouTube

Energetska Astrologija

balansiranje sistema preko čakri

Tehnologija svesti

razvoj saradnje uma i tela u aktivnosti

Meridijani tela

uspostavljanje vitalnosti i ravnoteže preko posebnih energetskih kanala – meridijana – na telu

Duhovni životinjski vodiči

uspostavljanje kontakta sa unutrašnjim energijama koje su predstavljene kroz simboliku određenih životinjskih vodiča

Ovaj modul Energetske Psihologije polaznike obučava na iskustven način otkrivanju i balansiranju svojih najvećih potencijala. Svako od nas ima svoj urođen potencijal koji je naša svrha, međutim koliko smo zaista u stanju da svakodnevno živimo ovaj potencijal u svesti i akciji?

Specifičan karakter divljih životinja, njihove instinktivne reakcije i potrebe kao i način života mogu nas naučiti osnovnim mehanizmima u odnosu na koje se i naš lični potencijal može izraziti. ASG modul edukacija omogućava upoznavanje sa 100 primarnih karaktera životinjskog carstva. Naima, svaka čakra (planeta) ima svoju vezu sa ostalih 10 čakri (planeta) što ukupno čini 100 (10 x 10) Vodiča.

Cilj rada sa Duhovnim Životinjskim Vodičima je da nam pomognu da pronađemo naš jedinstveni kod na planeti Zemlji. Ulazeći u ovu novu oblast rada mi ulazimo u veliko polje veoma posebne energije i započinjemo otkrivanje naše sopstvene adrese koja nas vrlo specifično određuje na ovoj planeti. Upravo nas ta adresa povezuje sa samim srcem planete Zemlje i tek sa pronalaskom te adrese počinje njena aktivacija i tada naša snaga i naša energija počinju da dolaze do svog punog izražaja.

Kad se povežemo sa planetom Zemljom ujedno se povezujemo i sa Kosmosom, a ovaj rad sa Duhovnim Životinjskim Vodičima nam u svojoj krajnjoj liniji nosi mogućnost razvoja same Kosmičke Svesti. Jer, onog trenutka kada smo se povezali sa srcem planete, mi smo razvili celu svoju ulogu u odnosu na sopstvene pretke, a time i u odnosu na sopstvenu karmu koju kao Duša prenosimo iz inkarnacije u inkarnaciju.

Svrha ulaska u ovakvu vrstu energetskog rada je da nas taj rad promeni. On je zamišljen da nas menja. Po svojoj prirodi je vezan za 8. kuću. To je polje promena, polje transformacija i svako ko uđe u ovaj rad treba da bude spreman na te promene.

Predavanja su jednom mesečno u trajanju od 3 sata. Polaznici dobijaju materijal (životinjske esencije, meditacije, transkirpte) i vežbe kako bi iskustveno prošli kroz svaki metod rada.

Za ovaj modul je potrebno osnovno astrološko predznanje.

Iako ovaj program čini sastavni deo programa obuke za praktičara Energetske Psihologije (EP), njega je moguće pohađati i nezavisno od ostalih delova EP obrazovanja, kao zaseban kurs.

On-line prijava za Duhovne Životinjske Vodiče

Prijava za članove