Stari Merkator, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Energetska Astrologija

balansiranje sistema preko čakri

Tehnologija svesti

razvoj saradnje uma i tela u aktivnosti

Meridijani tela

uspostavljanje vitalnosti i ravnoteže preko posebnih energetskih kanala – meridijana – na telu

Duhovni životinjski vodiči

uspostavljanje kontakta sa unutrašnjim energijama koje su predstavljene kroz simboliku određenih životinjskih vodiča

Sve što se nalazi u Univerzumu, nalazi se i u svakom čoveku. Planete tako predstavljaju energetske centre unutar eteričnog tela odakle se manifestuje čitava sudbina koju vidimo u natalnom horoskopu. 

Energetska Astrologija (EA) je program koji obuhvata balansiranje planetarnih energija, gde planete predstavljaju osnovne simbole energetskih centara

EA predstavlja praktičan pristup tehnikama Energetske Psihologije, koje se primenjuju za rešavanje problematičnih planetarnih pozicija i aspekata, odnosno balansiranje energetskih centara, kako na emotivnom, mentalnom tako i na fizičkom nivou.

Cilj ovog modula je da polazniku pruži saznanje o ljudskoj energetskoj anatomiji, fiziologiji i psihologiji, kao i da omogući direktno iskustvo veze koja postoji između energetskog tela, razumevanja sistema čakri i planetarnih pozicija na našem rođenju. Čakre su spojne tačke u kojima se misli, emocije i energija pretvaraju u materiju.

Na kursu će biti predstavljen sistem isceljivanja po 4 elementa (Vazduh, Vatra, Voda, Zemlja). Učesnici će moći da pored edukativnog dela, iskuse energije sopstvenog horoskopa kroz rad sa čakrama, energetske vežbe, korišćenje cvetnih esencija i yoga vežbe.

Predavanja su jednom mesečno u trajanju od 4 sata, vikendom. Nakon svakog mesečnog sastanka, polaznici dobijaju materijal (cvetne planetarne esencije, yoga vežbe, zvučne frekfencije, afirmacije itd)  sa kojim rade u  narednih 28 dana (mesečev ciklus) kako bi iskustveno prošli kroz svaki metod rada na posebnom energetskom centru.

Za ovaj modul nije potrebno astrološko predznanje, ali će se u toku samog kursa polaznici upoznati sa osnovnom planetarnom simbolikom.

Iako ovaj program čini sastavni deo programa obuke za praktičara Energetske Psihologije (EP), njega je moguće pohađati i nezavisno od ostalih delova EP obrazovanja, kao zaseban kurs.

On-line prijava za Energetsku Astrologiju

Prijava za članove