Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.4113.164  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram  |  YouTube

„Vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar – da naučite svoju energiju da radi za vas."

Šta je Energetska psihologija?

Energetska psihologija je relativno nova grana psihologije koja je u skladu sa poslednjim otkrićima neuronauka, a njene metode su usavršene tokom više od 30 godina modernog kliničkog iskustva u radu sa više miliona klijenata širom sveta.

Njena delotvornost i inovativnost dolazi od sinteze veoma starih znanja o energetskoj strukturi ljudskog tela, koje se popularno još naziva i „ljudski energetski matriks“, a obuhvata energetske centre-čakre, auru-biopolje i energetske tokove - meridijane sa modernim znanjima i tehnikama iz oblasti psihologije.

Energetska psihologija nam pokazuje da ispod svakog problema u životu postoji poremećen energetski tok.

Suština rada u Energetskoj psihologiji nije u tome da ustanovi kada i kako je problem nastao niti koliko dugo je trajao, već gde je on doveo do poremećaja u našem energetskom sistemu. Kada uočimo i korigujemo poremećaj u energetskom sistemu, bez obzira na trajanje i nastanak problema, promena stanja osobe može biti izuzetno brza.

Tehnike Energetske psihologije kombinuju kognitivne metode (uživljavanje u traumatična sećanja ili vizualizaciju vrhunskih ostvarenja) sa metodama izmene ljudskog energetskog matriksa (meridijani, čakre, biopolje) da bi se postigli brzi i pozitivni rezultati (uklanjanje negativnih misli, emocija, ponašanja ili postizanje željenih rezultata).

Promene se često dešavaju u jednoj konsultaciji i terapiji ili već za nekoliko vezanih tretmana za kompleksnije probleme.

Asocijacija za Energetsku psihologiju omogućava dvogodišnji program:

Prva godina Energetske psihologije traje 10 meseci i obuhvata module
Energetska Astrologija i Tehnologija Svesti.

Druga godina Energetske psihologije traje 7 meseci i obuhvata module
Meridijani Tela i Duhovni Životinjski Vodiči.

Program prve godine:

Modul 1

ENERGETSKA ASTROLOGIJA

Cilj ovog modula je da polazniku pruži saznanje o ljudskoj energetskoj anatomiji, fiziologiji i psihologiji, kao i da omogući direktno iskustvo studentima kroz lični rad na sebi svakog meseca kroz jedan po jedan energetski centar.

Studenti uče o vezama koje postoje između naših emocija, energetskih centara u telu i planetarnih pozicija na našem rođenju.

Od stanja svake čakre, njene razvijenosti i kvaliteta funkcionisanja zavisi i kvalitet života. Radeći na popravljanju kvaliteta na svakoj od čakri, mi evoluiramo, razvijamo finije nivoe svesti unutar sebe, koji omogućavaju mnogo više slobode, izvlače nas iz uslovljenosti ponavljanja istih psihološko-energetskih obrazaca.

Ovaj modul traje 10 meseci, sa obukom i praktičnim vežbama koje se održavaju jednom mesečno (vikendom) u trajanju od po četiri sata.

Uz obuku svaki polaznik dobija i odgovarajući video, sa zvučnim i tekstualnim materijalom.

Modul 2

Tehnologija svesti

U okviru modula “Tehnologija svesti” polaznik stiče praktične veštine za balansiranje određenih energetskih centara korišćenjem tehnika koje su zasnovane na saradnji uma i tela. Ovaj modul dopunjava program vežbi “Energetske Astrologije”, prateći rad na svakom energetskom centru iz ugla svesti, sa kojim čini jedan celovit pristup.

Svaka čakra je povezana sa različitim duhovnim lekcijama i izazovima na putu evolucije i sazrevanja naše Duše. Prepoznavanje ovih energija i svestan rad sa njima nam daje mogućnost izbora da li će naši izazovi biti za nas oštećujući ili pak potpuna regeneracija i buđenje našeg tela, uma, emocija i svesti.

Ovaj modul traje 10 meseci, sa obukom i praktičnim vežbama koje se održavaju jednom mesečno (vikendom) u trajanju od po četiri sata. Uz obuku, svaki polaznik dobija i odgovarajući tekstualni materijal.

PLAN I PROGRAM

FAZA 1 - Poverenje i otvaranje za ono što želimo

1. DEO: Septembar 2024, 4. čakra: Stvaranje sreće

2. DEO: Oktobar 2024, 1. čakra: Podizanje energije

3. DEO: Novembar 2024, 2. čakra: Stvaranje zadovoljstva


FAZA 2 - Svesno kreiranje uspešnog života

4. DEO: Decembar 2024, 3. čakra: Kako da razviješ samopouzdanje

5. DEO: Januar 2025, 5. čakra: Izrazi sebe autentično

6. DEO: Februar 2025, 6. čakra: Otvori se za veću viziju!

7. DEO: Mart 2025, 7. čakra: Kreiraj život sa namerom!


FAZA 3 - Tvoj čarobni prah za svet

8. DEO: April 2025, 8. čakra: Kreiraj iz Zone genija!

9. DEO: Maj 2025, 9. čakra: Aktiviraj svoju intuiciju!

10. DEO: Jun 2025, 10. čakra: Živi svoju unutrašnju moć!

Šta ćete dobiti svaki mesec?

· Online predavanje 3h, svaki modul jednom mesečno gde možete da postavite sva pitanja.

· Handout (pisani materijal) – lekcije.

· Praktične vežbe iz Energetske Astrologije i Tehnologije Svesti povezane sa datim energetskim centrom (čakrom) u vidu video-materijala, audio-materijala i frekvencija.

· Podršku u zatvorenoj FB grupi - direktno sa svojim asistentom i sa Leom, kao i podršku drugih studenata praktičara Energetske psihologije (superkorisno!)

Ovaj materijal omogućava polaznicima da u svom vremenu i tempu praktično savladaju znanja i tehnike, kao i da naprave ličnu transformaciju iz meseca u mesec.

Koje rezultate možete da očekujete?

· Da izbalansirate izazovne planetarne pozicije i aspekte u svom horoskopu kroz svoje telo i da sada tu oslobođenu energiju investirate u nove potencijale i mogućnosti

· Da imate više energije, budete u dobrom raspoloženju, da spoznate svoje najosetljivije delove i da ih dovedete u balans

· Da spoznate svoje najjače energetske potencijale i da ih aktivirate

· Da izgradite svoju praksu Energetske psihologije sa individualnim konsultacijama i grupama i tako pomognete ljudima da naprave duboke i brze promene.

POPUSTI I POKLONI ZA RANI UPIS
NA PRVU GODINU STUDIJA ENERGETSKE PSIHOLOGIJE
DO 12. JULA

OPCIJA 01

ZA UPLATE U CELOSTI CENA STUDIJA I GODINE
IZNOSI 1400 EUR

A ZA RANI UPIS DO 12.07 CENA STUDIJA I GODINE IZNOSI 1200 EUR (POPUST 200 EUR)
+ 2 POKLONA


POKLONI
Kurs "Psihološka Astrologija"
(vrednost 490 eur)

Seminar "Zakorači u vibraciju obilja" 23.09.2024.
(vrednost 120 eur)

OPCIJA 02

ZA UPLATE NA RATE CENA STUDIJA I GODINE
IZNOSI 155 EUR MESEČNO (10 RATA)

A ZA RANI UPIS DO 12.07. CENA STUDIJA I GODINE IZNOSI 10x135 EUR MESEČNO (POPUST 200 EUR)
+ 2 POKLONA


POKLONI
Seminar "Zakorači u vibraciju obilja" 23.09.2024.
(vrednost 120 eur)

Set dve meditacije za isceljenje unutrašnjeg deteta
(vrednost 30 eur)

Upoznaj svoje predavače…

Dr Lea Imširagić, Mr sci

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije.

Njen istraživački i inovativni duh ju je vodio da kroz oblasti akupunkture (IASC u Beogradu), cvetnih esencija (međunarodno sertifikovani Bahov praktičar), energetske psihologije (PEAT trener i sertifikacija Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP – The Association for Comprehensive Energy Psychology) i koučinga (TTT) pronađe zajedničku nit koja integriše naše Biće.

Lea je predsednica asocijacije za Energetsku psihologiju i, zajedno sa Aleksandrom, predstavnik internacionalne asocijacije za Energetsku psihologiju ACEP(Association for Comprehensive Energy Psychology).

Autor je osam knjiga, od kojih su neke prevedene na engleski, ruski i turski jezik. Njena koautorska knjiga “Women Who Inspire” je postala #1 best selling Amazon book 2017. godine. Studentima i klijentima su najomiljenije njene knjige "Energetska psihologija 1" i "Energetska psihologija 2".

Leina vizija je širenje radosti kroz edukaciju ljudi o ostvarivanju zdravlja na sva četiri nivoa i postizanju celovitosti kroz energetsku komunikaciju.

Aleksandar Imširagić

Aleksandar Imširagić je međunarodno sertifikovani profesionalni astrolog (ISAR C.A.P.) i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu.

Astrologijom se bavi od 1986. godine, učitelj je meditacije, autor je mnogobrojnih astroloških knjiga i organizator godišnjih međunarodnih astroloških konferencija na Balkanu od 2001. godine.

Takođe, Aleksandar je i predstavnik Asocijacije za Sveobuhvatnu Energetsku Psihologiju – ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) u Srbiji, gde vodi poseban edukativni program iz Energetske Psihologije. Pored Beograda, svoja predavanja i konsultacije Aleksandar svake godine drži širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Meksika, Indije, kao i u mnogim evropskim gradovima.

Asistenti za prvu godinu…

Pored redovnih predavanja uživo i online sa Leom i Aleksandrom, imaćete mogućnost da svakog meseca naučeno dodatno vežbate sa svojim asistentima i postavite sva dodatna pitanja i dobijete svu neophodnu pomoć.

Ivana Šaljić

Asistentica za modul
Energetska astrologija

Aleksandar Stanković

Asistent za modul
Tehnologija Svesti

Šta studenti kažu o nama…