Tadije Sondermajera 3, Wellport, Beograd  |  tel: (+381) 11.267.0711  |  mob: (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram

Čakre

Čakre predstavljaju "fiziološke kapije" u kojima se misli, emocije i energija pretvaraju u materiju, dok nam direktna povezanost čakri sa planetama daje mogućnost da utvrdimo na kom energetskom nivou postoji problem, kao i njegovo rešenje.

Energetske vežbe

Energetskim vežbama na telu oslobađaju se emocije i pokreće energija u datim energetskim centrima, odnosno čakrama. Kada u nekom centru (čakri) postoji višak energije, njemu će najviše prijati otpuštanje i oslobađanje viška energije iz tog dela tela i njeno usmeravanje u centre gde je ima manje. Ukoliko u nekom centru ima manjka energije, potrebno je raditi vežbe baš za taj centar, jer će se on na taj način oživeti i pojačati.

Meridijani tela

Meridijani tela su energetski tokovi koji transportuju energiju (či) kroz telo. Svaki meridijan je povezan sa određenim organom, emocijom i uverenjem. Datom meridijanu pristupamo kroz njegove tačke koje su najbliže površini tela i na toj tački ga stimulišemo tapkanjem (blago lupkanje prstima), i tako pravimo promenu u svega nekoliko minuta.

Tehnologija svesti

Tehnologija svesti predstavlja sistem aktiviranja, buđenja i oživljavanja svakog energetskog centra, odnosno čakre. Svest predstavlja sklad suprotnosti unutar bilo kog sistema, a sklad suprotnosti predstavlja balans suprotnih faktora.

Intervjui

Prijava za članove

PRIJAVA ZA NEWSLETTER LISTU

Ovom prijavom ćete dobijati newslettere na e-mail adresu koju unesete u ovo polje